De ce sa lucram intr-un studio videochat

11 December 2017 | Uncategorized

In ziua de astazi este din ce in ce mai greu sa ne ne gasim un loc de munca. Desi economia merge „cu motoarele in plin” si angajatii sunt foarte greu de gasit, cerintele patronilor au inceput sa fie destul de mari, iar conditiile de lucru sunt foarte restrictive.

Programul de lucru de opt ore si strictetea patronilor ne pot pune mari probleme, in special daca suntem studente sau avem un copil mic ce necesita mai multa atentie din partea noastra.

De ce sa nu avem un program liber?

Timpul liber si programul flexibil au un cuvant greau de spus in momentul in care ne alegem un serviciu, dar nu trebuie sa ne descurajam, deoarece meseriile liberale au inceput sa iti faca aparitia si in Romania.

Astfel, una dintre meseriile ce impaca „si capra si varza” este cea de model intr-un studio videochat. Astfel, pe langa avantajele de ordin material, vom face parte dintre norocoasele ce isi pot alege singure programul de lucru.

Intr-un studio videochat ne vom alege singure si orele de program. Astfel, nu vom fi obligate sa muncim opt ore ca in cazul unui job traditional, ci vom munci in functie de dorinta noastra si de cat ne-am propus sa castigam in acea luna.

In functie de necesitatile noastre, vom putea petrece mai mult sau mai putin timp intr-u studio, iar orele de lucru le vom alege singure. Studiourile videochat lucreaza practic 24 de ore pe zi, iar orele intre care ne vom desfasura activitatea nu conteaza foarte mult, trebuie numai sa anuntam coordonatorul activitatii, pentru a ne rezerva camera dorita.

VideochatVideochatul ne ofera conditii de lucru deosebite

Pe langa faptul ca programul de lucru este flexibil, studiourile videochat din Bucuresti ne ofera si conditii de lucru ce pot fi cu greu intalnite chiar si intr-o mare companie multinationala. Astfel, mobilierul este intotdeauna nou si modern, in ton cu ultimele cerinte ale modei, iar calculatoarele si camerele sunt cele mai noi aparitii pe piata.

Nu mai discutam despre amenajarile interioare. Un studio este de regula situat in centru orasului intr-o vila spatioasa, cu mai multe camere, ce au un specific diferit.

Desi vom merge zilnic la aceeasi locatie, ne vom desfasura activitatea in medii diferite. Astfel, intr-o zi vom fi o asistenta medicala ce ne vom ingriji pacientii, iar in ziua urmatoare putem ajunge o temnicera nemiloasa.

Tinutele sunt asigurate de catre studio si sunt schimbate periodic. Acestea sunt cumparata dupa sesiuni de shopping pe care le efectuam impreuna cu colegii nostri de la achizitii, iar in momentul in care acestea sunt inlocuite vor putea fi achizitionate de catre modele, pe baza unor preturi modice. Si nu cred ca exista printre noi fete ce nu doresc sa isi cumpere o geanta Hermes cu doar cateva sute de lei, nu?

Machiajul este asigurat de studio, cu ajutorul unor specialisti renumiti in domeniu, ce se vor ingriji sa aratam cat mai bine in fata camerelor. Chiar daca nu suntem foarte fotogenice, vom ramane uluite sa vedem cum ne putem transforma sub mana acestor adevarati artisti in domeniu.

 


Comments are closed.